in ,

Șoc în curtea lui Iohannis! Legătura dintre demisia Mădălinei Dobrovolschi și Dosarul Ayahuasca!

madalina dobrovolschi ayahuasca

In ziua in care a parasit postul de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi a invocat motivul clasic al jurnalistilor atunci cand li se arata usa: ”s-au strans multe proiecte personale pe care vreau sa le rezolv cat mai repede”. Chiar si delaratia presedintelui Iohannis, cum ca nu cunoaste cauza plecarii si ar fi indicat sa fie intrebata direct Madalina, a nascut suspiciuni in randul opiniei publice.

Dosarul „Ayahuasca”, în care procurorii cercetează ritualuri șamanice, îl are în vârful piramidei pe fostul șef al serviciului de informații din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, iar printre cei implicați este și fostul adjunct al Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), Gabriel Creţu.

Surse judiciare susțin că lista celor implicati in dosarul „Ayahuasca” e de peste 130 de persoane, inclusiv foști demnitari de rang înalt. Cu toate ca nu a fost gasita la ”tratament” in ziua descinderii, numele Mădălinei Dobrovolschi este vehiculat neoficial printre cei care s-ar fi destresat cu Ayahuasca, iar indepartarea ei de la Cotroceni pare sa fi fost luata ca masura de urgenta pentru ca prezenta ei sa nu ”vulnerabilizeze” Administratia Prezidentiala.

Jurnalista nu a putut fi contactata pentru eventuale explicatii iar informatia este in curs de actualizare.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
acvila impuscata teleroman

Un angajat TelDrum a împușcat o acvilă ca s-o împăieze pentru Dragnea!

tren olguta vasilescu

Olguța Vasilescu, înfăptuiri magistrale: Companie de stat cu miliarde de lei papate dar cu ZERO realizari!