in , , ,

Soţia lui Aurel Tămaş îl aşteaptă cu ciorba caldă să se întoarcă de la amanta mai tânără! – FOTO

O țară întreagă de fani și nu numai a fost șocată să afle că îndrăgitul Aurel Tamaș și-a lăsat familia pentru o amantă în vârstă de 27 de ani.

Eliza Ancău este o șatenă focoasă și sexy, multiplă Miss, cu treizeci de ani mai tânără decât Tamaș, care i-a frânt acestuia inima în direct, în emisiunea pe care el o moderează.

Cu toate că a fost umilită de situația creată, soția lui îi întinde masa și-i toarnă un pahar de vin în fiecare zi că și cum ar mai locui împreună și îl așteaptă, mărturisind că îl iubește și așa. Lovit de criza bărbatului la 60 de ani, Aurel vrea să-și demonstreze că încă îl mai țin și alte corzi decât alea vocale și pentru reușită experimentului își răsfață iubita cu tot ce ea își dorește: haine scumpe, bijuterii unicat și afaceri la cheie.

Nu știm dacă celebrul artist realizează că într-o buna zi s-ar putea să apară un nene care-i dă dublu Elizei și atunci…pa, tataie. Sfatul „mai bătrânilor înțelepți” este să-i încerce sentimentele răsfățând-o câteva luni doar cu vorbe dulci și covrigi sărați și daca juna începe cu „nici azi nu pot , iubi mic, că mă doare capul”, e semn că trebuie să se întoarcă acasă unde totul e verificat de o viață.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Lipsă de fairplay! Un cunoscut sportiv român plăteşte prostituatele cu bani falşi

Covid 19: Târgul de Crăciun din Sibiu 2020 se anulează