in , ,

Lipsă de fairplay! Un cunoscut sportiv român plăteşte prostituatele cu bani falşi

Oricât de urâte și de triste sunt escrocheriile, mai ales pentru victime, există totuși cazuri când făptuitorul este de înțeles. Fură cumătrul o pâine sau urcă fără bilet în microbuz…dom’ne, dacă se constată că n-avea omu´bani dar acțiunea lui era de importațăa și urgență maximă, putem să mai închidem ochii că, de, d-aia ne-a rugat frumos Dumnezeu să ne ajutăm aproapele aflat la necaz.

Păcat mai mare însă ca acela de a-i face rău celei care ți-a făcut bine, nu cred că există.

Măgăria făcută de Amancio Paraschiv, celebrul luptător de kickboxing, unei biete prostituate care l-a scapăt de presiunea unei meci, nu se poate descrie în cuvinte. Degeaba i s-a predat lui fairplay-ul la sala de antrenamente dacă, în civilie, după ce își da treningul jos, joacă precum ultimul șobolan.

O data văzut cu sacii descarcați de sub oiștea căruței, Amancio a maradonit-o pe onorabila campioana la măciuci, plătind-o cu o suta de euro falși. În momentul când respectiva a vrut să schimbe bancnota la un „exchange office”, s-a dat alarma și, în scurt timp, deținătorul centurii New Heroes a fost obligat să renunțe la șireturi și curea pentru a se odihni în arestul Politiei Prahova.

„Dă-o-n gura mă-sii de parașută, că așa merită! Io, ca ditamai erou´ ce sunt, am vrut să-i dau directa în dinți și ea, nenorocita, m-a făcut KO numai din palme sub centura. Și pe urma, îmi mai și aruncă prosopu´că, cică, meciul nu mai poate continua și trebuie să mă șterg. Pai, pumni în cap lu´ muta știam să-i dau și singur, nu trebuia să plătesc pentru asta”, s-a plâns marele sportiv.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

4 cupluri bombă ce ar putea face senzaţie în showbizz-ul românesc!

Soţia lui Aurel Tămaş îl aşteaptă cu ciorba caldă să se întoarcă de la amanta mai tânără! – FOTO