in ,

Dana Budeanu critică sondajul potrivit căruia bărbații preferă un penis mic în loc de o chelie mare!

Dana Budeanu critică în stil propriu sondajul potrivit căruia bărbații preferă un penis mic în loc de o chelie mare, întrebându-se retoric: „Ce mafiot e ăla, frate, care-mi vine cu părul până la cwr dar cu ciocârlanul cât unghia de la degetul mic?”

In perioda sarbatorilor de iarna, cand cercetatorii americani au lalait-o cu vacanta, omologii lor britanici n-au stat si au facut niste cercetari ale caraor rezultate cutremura omenirea.

Potrivit studiului, „cei mai mulţi bărbaţi au spus că ar prefera să aibă un penis mic decât să aibă chelie. Ei spun că pierderea podoabei capilare îi face să se simtă mai puţin masculini, mai puţin atractivi şi mai puţin puternici“.

Contactata de urgenta de toate organizatiile mondiale care se ocupa cu „rolul esteticului in viata omului modern”, Dana Budeanu critica in termeni extrem de duri concluziile savantilor englezi.

„Ce mafiot e ala, frate, care-mi vine cu parul pana la cwr dar cu ciocarlanul cat unghia de la degetul mic? Penis mic poate prefera barbatii aia pe invers care viseaza la mataranga altuia! Cu ce ma satisface pe mine ca are capul plin de bucle daca in chiloti e vid absolut? Daca dupa ce ma umple de draci in pat, ma mai pune si sa-i spal coditele, l-am terminat, il impusc fara somatie”, a declarat exigenta creatoare.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
conducta sparta apa calda

VIDEO: Firea a dat apă caldă de înaltă temperatură și altitudine bucureștenilor din Militari!

alerta coronavirus cluj

Alarmă de coronavirus la Cluj! Un avion polonez blocat la sol pentru investigații medicale asupra pasagerilor!