in ,

Șoc! Pe cine ar grația imediat Viorica Dăncilă dacă ar ajunge președinte!

dancila dragnea

Daca stirea, distribuita cu maiestrie de credincioasa Firea, cum ca Iohannis a avut casca in ureche, s-a dovedit un fals grosolan, ei bine, specialistii declara cu mana pe inima ca, in emisiunea lui Mihai Gadea, oratoarea de exceptie, Viorica Dancila, sigur a citit de pe prompter. Se  vedea clar ca atunci cand avea privirea fixata intr-o anumita directie, Dancila turuia de parca ar fi citit povesti nemuritoare, iar in momentul in care vorbea ”liber”, spunea aceleasi prostii doar ca inversa ordinea celor 30 de cuvinte pe care le cunoaste.

Chiar daca, in general, publicul Antenei 3 nu a fost suspectat niciodata de o pregatire speciala, telespectatorii cu minte-n cap care au ajuns accidental pe acest post, au observat ca Viorica avea unele fraze, scrise de altii, ceva mai coerente, condimentate cu mici glumite (”Ghinion! Eu am doar patru case, nu sase, facute din meditatii”), dar si ineptii slobozite din cocul ei personal (”PSD nu s-a impotrivit niciodata ca un roman sa ajunga in functii mari la Bruxelles”-vezi cazul Kovesi).

Cireasa de pe coliva a fost respunsul la intrebarea raspopitului Gadea, cu trimitere directa la Dragnea: ”Pe cine ati gratia daca ati ajunge presedinte?”

Vadit incurcata si realizand aluzia la Livache, omul care a scos-o din anonimatul teleormanean si a facut-o vedeta internationala, Viorica a evitat capcana si, cu viclenia politicianului de Baragan, a bagat una d-aia lacrimongena, vazuta in filmele indiene.

„Aș grația de exemplu o mamă cu mulți copii care nu au făcut o faptă foarte gravă, dar care a ajuns după gratii că a furat o pâine pentru a-și hrăni copiii(….) Trebuie să le dau o șansă celor care nu au greșit grav, nu au comis fapte cu violență, fapte de corupție, cred ca aș fi sensibilă la anumite aspecte. Dar, în acelasi timp, voi fi necruțătoare pentru viol, fapte cu violență, corupție, fapte grave”, a gangurit Vasilica, tragandu-si mucii, ca un mare om de stat.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mituri despre alimentație: percepții greșite despre legumele congelate

gheorghe dinca

Misterul crimelor din Caracal a fost elucidat! Iubita lui Dincă Junior a spus totul!