in

Misterul crimelor din Caracal a fost elucidat! Iubita lui Dincă Junior a spus totul!

gheorghe dinca

Orice roman cu liceul terminat sau intreg la creier a observat lupta acerba dintre prestigioasele televiziuni Antena 3 si Romania Tv din dorinta de a lua locul defunctei OTV.

De cand a aparut tragedia de la Caracal deontologii de la cele doua posturi au inventat atatea aiureli, fara sa arate nicio dovada concreta ci doar ca sa lungeasca telenovela, incat pana si mentorul lor, cinstitul Dan Diaconescu, isi face cruce cand ii vede si aude. In ultimele cinci luni nu a fost seara si emisiune in care titluri de o schioapa sa nu anunte martori, complici, victime, piste si mafioti combinati cu monstrul despre care, incepand cu a doua zi, nu s-a mai auzit nimic.

Ultimul episod, pentru care s-a intrerupt chiar si tirul de abjectii electorale, a facut niste dezvaluiri, normal, incendiare: iubita unui copil infiat de Dinca a povestit cu vocea distorsionata, infatisarea blurata si cu exprimare de retardat, ca stie adevarul si , din dorinta de a-si servi tara si poporul, face totul public.

 „V-am contactat să vă spun că am niște informații în care am descoperit că fiul adoptiv al lui Dincă, luat de la casa de copii din Galați, trafica fete. Trafica fete pentru că sora lui i le aducea până la granița cu Italia, pe urmă el mergea și le lua de acolo.”

Chipurile, pentru protectia martorilor, in intunericul anonimatului, orice nene sau tanti, tocmiti de Ciutacu sau Gadea pot spune, pentru niste banuti, tot ceea ce aduce audienta si ne tine pe noi, prostii, in fata micilor ecrane. Ca ”iubita” asta au mai fost cateva sute in ultimele luni insa dovezile lor ”cutremuratoare” nu au facut nimic altceva decat sa lungeasca suferinta familiilor lovite de necaz si sa le dea sperante desarte.

Felicitari, bravi jurnalisti si spor la mancat rahat caci numai asa, poate, o sa reusiti sa va luati si voi Rolls Royce ca domnu´ Dan.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila dragnea

Șoc! Pe cine ar grația imediat Viorica Dăncilă dacă ar ajunge președinte!

Seminte de chia

Totul despre semințele de chia: beneficii, proprietăți, rețete