in , ,

Sexy Memeluşa, fiica lui M.M Stoica, s-a maturizat și i se spune acum ”Mameluşa”!

memelusa

La cum se prezintă în fotografiile de pe rețelele de socializare, despre Teodora Stoica, odrasla mult mai celebrului său tată, M.M. Stoica, se poate spune, mai în glumă mai în serios, că a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru baloane.

La cei 25 de ani ai sai, fiica managerului FCSB arata de locul I al clasamentului  si tine constant legatura cu prietenii sai virtuali, care ii urmaresc fiecare miscare. Desi a aparut in tabloidele romanesti de mai multe ori, insotita sau nu de tatal sau, Teodora duce acum o viata linistita, departe de meleagurile natale.

Si, cum în ultimii ani s-a schimbat foarte mult, Teodora Stoica face senzatie pe Instagram cu noua sa constitutie fizica, imaginile pe care le posteaza adunand in timp rapid sute de aprecieri fiecare si aducându-i fiicei managerului fecesebist o nouă poreclă, ”Mameluşa”, faţă de mai vechiul şi nevinovatul nick ”Memeluşa”.

Motivele sunt de-a dreptul ostentative, imaginile cele mai apreciate fiind cele in care fiica lui Mihai arata ca este pasionata de sport si miscare, lucru evident pentru oriciner: are un corp foarte bine sculptat, în special în zona pieptului, si un abdomen care pare mai degraba desenat.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comisia europeană rămâne fermă! Gândacii ne-au mâncat Autostrada Sibiu- Pitești!

Dorin Florea primar targu mures

Primarul din Târgu – Mureș are idei de nazist: ”Numai cei cu venituri și educație vor putea să aibă copii!”