in , ,

O benzinărie din Alba Iulia dă bon fiscal şi pentru serviciile sexuale! FOTO

bon fiscal servicii sexuale

Chiar daca toata tara se plange ca intreprinderile romanesti au fost puse pe butuci pentru a fi favorizate marile corporatii straine, inca mai sunt conationali ambitiosi care nu se dau batuti si se chinuie sa-si tina afacerile in cel mai corect mod posibil.

Un astfel de exemplu este si tanarul Adi care administreaza, impreuna cu tatal sau, o benzinarie in Alba Iulia. Inedit la afacerea lor de familie este faptul ca, pe langa combustibil si alte produse ce tin de autovehicule, societatea lor nu numai ca vinde dar si factureaza servicii sexuale. In timp ce asteapta la coada la pompa sau la spalatoria auto, clientii doritori pot fi destresati de sase angajate ale benzinariei. Preturile pentru serviciile amoroase sunt afisate la vedere iar la sfarsitul tratatiei se taie bon fiscal pentru orice produs.

„Toate cele sase fete angajate la mine sunt foste cadre didactice dar care nu erau satisfacute de meseria lor. Pai, decat sa taie frunza la caini pe la vreo scoala amarata sau prin cine stie ce biblioteci, nu e mai bine aici, la mine? Le si place ce fac, castiga si frumos, totul e pe acte, cu carte de munca si toate darile platite la zi. Practic, in timp ce poporul da, ma scuzati, muie PSD-ului, noi ii dam 19% din valoarea ei, adica TVA-ul”, povesteste tatal lui Adi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
exarhu-trinitas

Mutare de senzație pe piața media: Răzvan Exarhu lasă RockFM pentru Radio Trinitas!

anna lesko camel toe

Foto 18+! Buzele Annei Lesko au rupt plaja pe litoral!