in ,

Primarul din Târgu – Mureș are idei de nazist: ”Numai cei cu venituri și educație vor putea să aibă copii!”

Dorin Florea primar targu mures

”Toate cuplurile care vor să facă un copil ar trebui supuse unei anchete sociale, în cadrul căreia să demonstreze că deţin un loc de muncă, o locuinţă stabilă, că au o situaţie financiară acceptabilă, un nivel de educaţie minim stabilit prin lege şi vârsta minimă la care un adult să devină părinte”, a declarat Dorin Florea, edilul ALDE din Targu – Mures.

Ulterior, primarul a pus și mai mult gaz pe foc, revenind cu o serie de precizări în care sublinia faptul că proiectul său priveşte comunitatea romă din oraş, despre care a susţinut că trăieşte doar din „furăciuni şi tâlhării”.

Acum, daca e sa fim sinceri, trebuie sa recunoastem ca de cate ori ne lovim de persoane care ne creaza probleme ne vine in cap vorba batraneasca ”Mama prostilor este mereu gravida”. Insa ca sa slobozesti in spatiul public, din pozitia oficiala de primar, o enormitate rasista si discrimitatorie cum nu s-a mai auzit de la disparitia lui Hitler, te duce cu gandul la posibilitatea ca nici cei care l-au zamislit pe nea Dorin sa nu fi avut venituri colosale si educatie aleasa.

Floricica dansatoarea, celebra purtatoare de cuvant a PSD, s-a aratat, la randul ei, socata de teoria oficialului targmuresan.

”Adica noi astia fara carte si lovele sa ne iubim decat in gura ca sa nu facem copii, ca asa vrea Dorinel asta?”, a intrebat retoric Floricica la un binecunoscut post de televiziune.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
labrador

Un labrador din Ploiești a mers peste 100 de km, pentru a-și mușca, în Poiana Brașov, stăpânul care îl abandonase în casă!

demi rose gelu voicu

Cine e și cum arată supermodelul îndrăgostit până peste cap de super-rapsodul Gelu Voicu!