in ,

Serena Williams pierde trofeul de la Auckland, după ce a fost găsită dopată cu medicamente pentru prostată! Foto în articol

serena williams2

Americanii dau impresia că s-au cam săturat de Serena Williams şi, după victoria de azi, din finala de la Aucklan, cer nici mai mult nici mai puţin decât descalificarea învingătoarei de pe teren, pe motiv că ar fi trebuit să joace în turneul bărbaţilor, şi nu în cel rezervat reprezentantelor sexului frumos.

Serena a ridicat azi, deasupra capului, după actul final al turneului de la Auckland, primul ei trofeu după ce a născut o fetiţă, în septembrie 2017. Revenită în competiții în martie 2018, ea a trecut toate testările antidoping până azi, când se pare că a fost depistată pozitiv după victoria supra Jessicăi Pegulla. Potrivit surselor din cadrul ATP, în sângele Serenei s-ar fi descoperit urme de dutasteridă, o substanță activă din componența unor medicamente pentru controlul prostatei, cum are fi Prostamolul și Avodartul.

După acest episod, mii de americani au adresat ATP o petiție prin care solicită suspendarea Serenei Williams, publicând şi o fotografie realizată la încălzirea ce a precedat meciul cu Jessica Pegulla, în momentul în care costumul de joc al Serenei a cedat, dezvăluind sursa energiei sale stupefiante.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bmw cocalar piatra neamt

Pentru că în Piatra Neamț nu circulă tramvaiul, un cocalar se dă cu BMW-ul doar pe trotuare și pe trecerile de pietoni!

Radu Mazăre și-a bătut câteva cuie în cap, în semn de protest față de refuzul judecătorilor de a-l elibera!