in ,

Pentru că în Piatra Neamț nu circulă tramvaiul, un cocalar se dă cu BMW-ul doar pe trotuare și pe trecerile de pietoni!

bmw cocalar piatra neamt

Un fost cocalar bucureștean, mutat recent în provincie, a ajuns de râsul comunității jmecherilor cu BMW din România, după ce a fost filmat circulând cu ”IX”-ul din dotare pe trecerile de pietoni și pe trotuarele municipiului Piatra Neamț.

Ghiță Merel, supranumit Nixon Bombardieru’, s-a apărat în fața valului de ironii de pe facebook, acuzând lipsa infrastructurii rutiere din Piatra Neamț, fapt care dezorientează în trafic cocalarii cu BMW din Moldova și îi face să adopte soluții neobișnuite pentru a se deplasa.

”Ați dato în draganele pupavași pe dinți cu coarba dă la BMVeu care e vina mea sărăciilor căna băgat eștia șină dă tranvai sa ajung si io ca omu de la gară pân la școală, amala?”, le-a răspuns, în plină despresie, pe facebook, Bombardierul, tuturor celor care l-au luat la mișto.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
costel alexe vs gabi firea

Costel Alexe, Ministrul Mediului, versus Gabriela Firea, lucrătoare în administrație: ”Bucureștenii ar trebui să poarte măști anti-poluare, cum poartă Firea masca aia de primar serios!”

serena williams2

Serena Williams pierde trofeul de la Auckland, după ce a fost găsită dopată cu medicamente pentru prostată! Foto în articol