in ,

Radu Mazăre și-a bătut câteva cuie în cap, în semn de protest față de refuzul judecătorilor de a-l elibera!

Radu Mazare, sustine o declaratie de presa dupa iesirea din sala de sedinta, de la Înalta Curte de Casatie si Justitie (ÎCCJ), dupa mai multe ore in care a fost audiat, in Bucuresti, Marti, 17 Martie 2015. Primarul Constantei, Radu Mazare a fost retinut luni de procurorii anticoruptie intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate (ANI). Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Daca pentru cetatenii cinstiti care-si duc viata in liniste si libertate pare un fapt iesit din comun, batutul cuielor in cap este un obicei binecunoscut printre persoanele aflate la inchisoare.
Din surse apropiate fostului maharajah al carnavalelor dobrogene am aflat ca Radu Mazare se comporta cu totul diferit in comparatie cu Liviu Dragnea care, ca baiat simplu de la tara, este comunicativ si se joaca de-a tata si de-a tata catu-i ziulica de mare cu colegii de parnaie. Fostul edil al Constantei este introvertit, nu suporta glumele deplasate dar nici ironiile fine, citeste mai mereu si sta inchis, nu numai in celula, dar si in lumea lui interioara.

Recent, in semn de protest fata de refuzul judecătorilor de a-l elibera din inchisoare, și acuzând nedreptatea care i s-a facut prin aceasta decizie, Radu Mazare si-a infipt in craniu opt cuie mari.

Adus de urgenta la infirmerie Raducu si-a explicat gestul și prin dragostea lui fata de cultura si arta si a anuntat ca, are in cap, sa organizeze, tot pe cap, o expozitie de pictura. Tablourile expuse pe suprafata craniului sau vor putea fi cumparate iar fondurile stranse vor fi donate institutiei de care apartine pentru a-si innoi stocul de alifie.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
serena williams2

Serena Williams pierde trofeul de la Auckland, după ce a fost găsită dopată cu medicamente pentru prostată! Foto în articol

abi talent ceas2

Prodanca i-a făcut cadou lui Abi Talent un ceas cu diamante: ”La un olimpic i-aș fi dat decât o bere, că din matematică n-am înțeles decât înmulțirea!”