in , ,

O călugăriță de 74 de ani își vinde virginitatea pe internet pentru a contribui la finalizarea lucrărilor Catedralei Notre-Dame din Paris!

calugarita

O călugăriță de 74 de ani își vinde virginitatea pe internet pentru a contribui la finalizarea lucrărilor Catedralei! Călugărița catolică franceză a fost devastată de distrugerea prin incendiu a catedralei Notre-Dame din Paris și, vâzând că lucrările de refacere trenează, a decis să impulsioneze efortul de reconstrucție a monumentului gotic din secolul al XII-lea oferindu-i, celui care va prezenta cea mai generoasă propunere financiară, virtutea sa supremă.

Antoinette DeBasile, sora dominicană a Bisericii Prezentării Fecioarei Maria, a intrat în mănăstire la vârsta de 16 ani, și spune că este pregătită să facă orice este în puterea sa pentru a ajuta la reconstrucția clădirii sacre considerată a fi unul dintre cele mai bune exemple de arhitectură gotică franceză.

„M-am păstrat toată viața pentru Dumnezeul meu și el mi-a cerut să beneficiez de cel mai mare sacrificiu încă pentru a ajuta la reconstrucția acestui monument divin”, a scris sora Antoinette într-o scrisoare adresată presei.

De la anunț, Antoinette DeBasile a primit mii de oferte generoase de la ofertanți serioși din diferite națiuni din întreaga lume, chiar și din țări precum Qatar și Arabia Saudită.

„Am primit o ofertă incredibil de generoasă, de 7 cifre, de la un om bogat din Arabia Saudită, în vârstă de 93 de ani, care dorește să rămână anonim, dar nu mă simt prea atrasă de musulmani în general, și nici de nonagenari în special, așa că aș putea aștepta pe cineva care împărtășește credința mea catolică chiar și în eventualitatea în care ar fi și cu 3 decenii mai tânăr”, a recunoscut călugărița în fața reporterilor.

DeBasile a mărturisit, de asemenea, că este oarecum neliniștită, însă încrederea în faptul că săvârșește voința lui Dumnezeu o face să meargă mai departe. „Nu o să mint cu privire la faptul ca sunt un pic cam curioasă asupra întregului proces”, a spus ea reporterilor râzând, adăugând apoi cu umor: „Nu am văzut niciodată penisul unui bărbat în viața reală, doar pe internet, cu surorile”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
victor moraru

500.000 de lei anual, fără licitație, pentru imaginea lui Victor Moraru, șeful C.J. Ialomița!

ludovic-orban-1024x576

VIDEO: Remember Orban – ”Vă temeți de democrație slugilor făcute parlamentari de pixul lui Dragnea?”