in ,

Raed Arafat, amenințat cu moartea!

Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia viruslui SARS-CoV-2 nu există. Postarea a fost publicată aseară pe Facebook și a fost distribuită de peste 1.500 de ori.
Poliția face verificări în acest caz, potrivit surselor Digi24.
Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică.
Autorul postării susține că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.
Nu este pentru prima dată când Arafat primește astfel de amenințări, după cum a spus chiar el la Digi24. „Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a spus el.
„Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a adăugat el.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus primaria urziceni

Două funcționare ale Primăriei Urziceni, infectate cu coronavirus!

muncitori incendiu nantes

Trei muncitori români acuzaţi că au dat foc Catedralei din Nantes cu un grătar aprins pe acoperiş!