in , ,

Penalul Adrian Năstase insistă să se bage în seamă: ”Iohannis ar trebui demis!”

penalul adrian nastase

Pe vremea cand erau la putere si imparteau dreptatea, egalitatea si bunastarea celor multi si necajiti, socialistii convinsi, Adrian Nastase, Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu se bateau sa ocupe o pozitie cat mai onorabila in top trei miliardari ai Romaniei. Dupa indelungi anchete si condamnari la inchisoare cu executare, doi dintre eroii nostri s-au retras din lumina reflectoarelor insa Adita pare ca nu poate sa-si gaseasca linistea, cu toate ca atunci cand scheuna in spatele gratiilor s-a jurat ca nu-i mai trebuie nimic altceva decat libertate.

Ieri, dupa ce guvernul Orban a picat, nea Adila, plictisit de moarte in mijlocul gainilor de la Cornu, a iesit la poarta sa-si mai prosteasca vecinii la o samanta si-un pet rece de bere. Fostului premier ii place enorm ca oamenii simpli se uita in gura lui ca la Dan Spataru cand canta ”Drumurile noastre”, chiar daca acestia ii cunosc trecutul de ciorditor inegalabil.

”Iohannis vorbeste de democratie dar ignoră pozitia partidelor in criza pe care el a creat-o si se ante-pronuntă in legătură cu rezultatul consultărilor. In plus, face acuzatii si jigneste un partid politic. Jigneste si actualul parlament

In aceste conditii, se poate afirma că el isi incalcă prerogativele constitutionale. Există remedii? Bineinteles. Unul din ele este prevăzut in art. 95 din Constitutie – suspendarea presedintelui”, le povestea Nastase vecinilor sai din Cornu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
calinescu udmr

Florin Călinescu despre hienele schimbărilor de regim: „Tăticii mizeriei sunt ăia de la UDMR!”

marcel ciolacu luptator taxi uber

Pesedistul Ciolacu a primit Certificat de Luptător cu merite deosebite în războiul dintre taximetriști și Uber!