in , ,

Primele concurente anunțate la Survivor România, sezonul 2 – FOTO

Alexandra Stan, Roxana Nemeș și Amna (Andreea Cristina Frunzăreanu) sunt primele trei femei anunțate pentru noul sezon Survivor România de la Kanal D.

Cele trei concurente vor face echipă cu Cosmin StanciuCosti Ioniță și Cătălin Moroșanu (echipa Faimoșilor).

Primii concurenți Survivor România, sezonul 2: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu- FOTO

Alexandra Stan:

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la <Survivor România> este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, “Mister Saxobeat”, care la zece ani de la lansare, este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

Roxana Nemeș:

“Motivul pentru care particip la <Survivor România> este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung. 

Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață.

Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevăra în viață. Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învață odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”

Amna:

“Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele.

Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine.

Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși”

Amna a debutat în industria muzicală în anul 2012 cu melodia “Tell me why”, un featuring realizat cu Tom Boxer. Single-ul a ajuns în țări precum Spania, Argentina, Tunisia, Armenia sau Polonia. 

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Delir curat! George Simion, AUR, a recitat din Adrian Păunescu și a îndemnat românii la grevă fiscală: Nu mai plătiți biruri

Revelionul lui Garcea 2020. Suma fabuloasă pe care o încasează conspiraționistul anti-mască