in

Rugăciunea înduioșătoare a unui creștin rom îndurerat de atâta rasism: ”Ferește-ne, Doamne, pe noi de boală și dă-o la români să moară toți” – VIDEO

Situatiile de criza majora, cum este si cea in care ne chinuim acum din cauza pandemiei, a scos in spatiul public scene de o rara cruzime si nedreptate interetnica.

De plictiseala, opinia se scandalizeaza din te miri ce si sare cu gura la vederea oricarui material in care apar concetateni simpli, intorsi de la furat si proxenetism pe meleaguri straine dar neintelesi in tara lor natala. Zilnic ne sunt prezentate batai, petreceri in mijlocul strazii, scandaluri pe tema iesirii cu coronavirusul la plimbare, dar toate aceste fapte reprobabile sunt promovate cu un singur scop: incurajarea rasismului fata de o simpatica si chinuita minoritate.

Nemaisuportand  nedreptatile si minciunile spuse la adresa obarsiei sale, un tanar crestin rom care se ocupa cu curatenia la o biserica din comuna Cetate, Dolj, si-a spus of-ul in fata altarului si s-a filmat pentru a ramane in istoria tiganilor ca un adevarat erou justitiar.

 „Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ţie Împărate Ceresc, fereşte-ne pe noi ţiganii de virusul acesta şi îl da către români, ca să moara toţi romanii şi ţiganii sa trăiască. Slava Ţie Doamne, slava Ţie”, a spus tânărul în timp ce se închina şi ţinea în mâini cartea de rugăciuni.

Cererea enoriasului a fost inregistrata insa pana a ajunge la Cel de Sus a trecut mai intai pe la cei de jos, sfintii cu caschete si pulane care i-au  analizat rugaciunea si l-au chemat la sectie pentru cateva lamuriri privind rasismul.

INCREDIBIL pentru ce s-a rugat un tânăr în biserică: 'Dă-le coronavirus la români, ca să moară toți romanii și țiganii sa trăiască'

Publicată de News Alert pe Luni, 20 aprilie 2020

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Fosta învățătoare îi mulțumește doctorului Cercel pentru grija purtată vârstnicilor: ”Mai bine te făceai popă ca să ne bagi direct în groapă”

tigan tandarei

Nelu Tătaru, veste soc: ”Vor fi salvate mii de vieți cu plasma pacienților din Țăndărei, vindecați de covid-19!”