in , ,

Delir curat! George Simion, AUR, a recitat din Adrian Păunescu și a îndemnat românii la grevă fiscală: Nu mai plătiți biruri

George Simion a susținut primul discurs în Parlament. Copreședintele AUR, a luat cuvântul în timpul dezbaterilor din Parlament pentru învestirea Guvernului Cîțu.

Liderul deputaţilor AUR și-a început discursul cu versuri din Adrian Păunescu, continuând cu îndemnuri către poporul român să se lupte pentru redeschiderea școlilor sau să nu mai accepte să plătească taxe pentru că „oricum ne vor îndatora cât de mult pot ei”.

Capul de la TurdaAdrian Păunescu :

Capul lui Mihai Viteazu
De la Turda se ridică,
Şi întreabă de ce Ţara
A rămas aşa de mică?

Şi Câmpia Turzii tristă
Îi răspunde lui cu jale:
„Fiindcă astăzi ducem lipsa
capului Măriei Tale!”

Refuzați pe cât posibil să mai plătiți taxe!”

George Simion i-a îndemnat pe români să nu mai accepte nici să plătească taxe: â”Banii voştri şi România împărţită ca o pradă. Vă doare. Ştiu că vă doare. O să vă doară din ce în ce mai rău. Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe. Oricum, ne vor îndatora cât de mult pot ei. Oricum, banii voştri vor ajunge să fie furaţi. Luptaţi să redeschidem afacerile, şcolile. Nu mai acuzaţi străinii că ne taie domnitorii şi intimidează ţara cu guverne provizorii. Eu atât aş vrea să vă arăt şi să vă bat obrazul – oare unde au fost românii când era tăiat Mihai Viteazul?”, a adăugat Simion.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mosul progresist marx

Ce răspuns a primit, de la Moșul progresist, fetița de USR-ist din Urziceni care a îndrăznit să ceară o Barbie neagră de Crăciun!

Primele concurente anunțate la Survivor România, sezonul 2 – FOTO