in ,

Primii concurenți Survivor România, sezonul 2: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu- FOTO

„Survivor România”, cel mai puternic reality show din România, se pregătește să își arunce concurenții în <arena> din Republica Dominicană.

Primii trei concurenți din echipa faimoșilor sunt: cântărețul și compozitorul Costi Ioniță și luptătorii Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu.

Primii concurenți Survivor România

Costi Ioniță:

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! „Survivor România” va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt.”

Cântăreț, compozitor și producător muzical prolific, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la 12 ani întră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha.

De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara. În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame”. 

Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea Survivor România.”

Cosmin Stanciu este, la 33 de ani, deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Practică acest sport, karate, de la vârsta de șapte ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a spus Cosmin Stanciu.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Joe Biden s-a vaccinat în direct la TV, pentru a demonstra că imunizarea este sigură – VIDEO

Mircea Badea: „Ce-aţi făcut doamna Şoşoacă?! Dacă apăreaţi topless nu era atâta tevatură”/ Șoșoacă, către Badea: „Vă pot acuza de misoginism!”