in ,

Primarul Iașiului acuzat că lasă moldovencele fără locuri de muncă: vrea să închidă videochat-urile!

video chat iasi

Dupa distrugerea maretei industrii comuniste, Romania nu a mai excelat in nici un domeniu economic cu o importanta deosebita. Cei care au ramas in tara  gasesc de lucru , in cel mai bun caz, la firmele occidentale care si-au deschis sucursale aici pentru a beneficia de o manopera mai ieftina.

Singura  bransa in care Romania a cunoscut un avant nemaiintalnit si care se bazeaza exclusiv pe calitatile lucratorilor autohtoni este videochat-ul.

Fara a da nicio explicatie plauzibila care sa aiba legatura cu realitatea economica din teren, primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, a hotarat sa distruga acest profitabil domeniu si a demarat o ampla campanie de eliminare a oricarul material publicitar care promoveaza nuditatea.

”Sa deschida fabrici si uzine in Iasi ca noua nu ne e  rusine sa muncim da’ sa ne dea salarii tot cat astea pe care le castigam cand transpiram pentru toti perversii in fata camerei de filmat, ca altfel punem mana pe dildauri, bice si vibratoare si iesim cu ele in strada!”, si-a aratat nemultumirea Suzy Agargarei, o profesionista a videochat-ului din cartierul Târgu Cucului, specializata in squirt intensiv.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pantaloni hot roman olanda

Hoț de buzunare român prins cu 30 de telefoane în pantalonii de ciclist la un concert din Olanda!

familie govora

O familie din Govora își plimbă cu căruțul băiatul de 20 de ani, cu toate că nu suferă de nicio infirmitate!