in , ,

Hoț de buzunare român prins cu 30 de telefoane în pantalonii de ciclist la un concert din Olanda!

pantaloni hot roman olanda

Un hoț de buzunare român a fost prins cu 30 de telefoane îndesate în pantalonii de ciclism după ce a lucrat profesional participanții unui concert din Olanda. Poliția olandeză consideră că suspectul face parte dintr-o gașcă de hoți care rătăcesc prin Europa prăduind tot ce pot.

După concertul trupei ”Sum 41” de la Anvers, poliția belgiană a fost sesizată în legătură cu furtul a 50 de telefoane mobile. Ofițerii belgieni și-au informat omologii olandezi care s-au asigurat că, în timpul evenimentului din Amsterdam al quintet-ului pop-punk ”Sum 41”, locul a fost împânzit de polițiști în civil, amestecați printre spectatori.

Lucrând cu personal de securitate, poliția a blocat toate ieșirile și l-a identificat pe hoț pe baza descrierilor furnizate de numeroasele sale victime.

Autoritățile olandeze încă investighează dacă hoțul a lucrat singur în ziua concertului rockerilor canadieni de la Amsterdam. Bărbatul în vârstă de 34 de ani urmează să apară în instanța din Amsterdam la sfârșitul acestei săptămâni, potrivit poliției.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pensie nesimitita gheorghe balasoiu

Cea mai nesimțită pensie aparține unui fost șef comunist de pușcărie, și este de 77000 lei!

video chat iasi

Primarul Iașiului acuzat că lasă moldovencele fără locuri de muncă: vrea să închidă videochat-urile!