in ,

Scandal în Ungaria după ce vameșii au purtat măști anti-coronavirus cu tricolorul românesc în aeroportul din Budapesta!

vamesi budapesta2

Un scandal de proporții ia amploare în aceste zile în Capitala Ungariei, după ce vameșii maghiari au fost fotografiați purtând măști anti-coronavirus imprimate cu tricolorul românesc în aeroportul din Budapesta!

Incidentul s-a produs ieri dimineață, când întreg personalul a fost mobilizat de urgență pentru gestionarea unei situații de criză, apărută ca urmare a aterizării pe Aeroportul Ferenc Liszt a două aeronave ce aduceau în Budapesta turiști de naționalitate maghiară  din Roma și Milano.

Luați prin surprindere, vameșii au fost nevoiți să se afișeze preț de câteva ore cu măști anti-coronavirus imprimate cu tricolorul românesc, păstrate nefolosite în magaziile cu efecte ale aeroportului, după ultima achiziție nereușită a Budapest Airport, operatorul aeroportului Ferenc Lisz.

În urmă cu doar două săptămâni, după o alarmă falsă de coronavirus, în timpul căreia s-a descoperit că paza aeroportului nu este pregătită cu efecte medicale specifice, Budapest Airport a cumpărat de urgență din Rusia câteva sute de baxuri cu măști medicale pe care nu le-a putut însă folosi. Operatorul aeroportului din Capitala Ungariei a descoperit faptul că SRL-ul rus care furnizase marfa era doar un intermediar de vânzări, iar măștile fuseseră tranzacționate din România, acolo unde producătorul, o firmă din Câmpia Turzii, avizat în privința destinației, avusese grijă să le imprima mai întâi cu propriile culori naționale.

Purtarea măștilor a fost considerată umilitoare și jenantă pentru orice funcționar maghiar, avându-se în vedere relațiile destul de rezervate dintre România și Ungaria și dezacordurile istorice dintre cele două state, fapt pentru care baxurile cu efecte au fost aruncate într-o magazie, nebănuindu-se faptul că personalul aeroportului Ferenc Lisz va trece, într-un timp atât de scurt, printr-o situație de criză reală, care să îi determine reprezentanții să lase la o parte orice fel de orgoliu pentru a nu-și periclita sănătatea.

Citește și Un comerciant chinez din Dragonul Roșu s-a sinucis după ce a pierdut la poker 1300 de baxuri cu măști chirurgicale!

What do you think?

-31 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
    • Bravo, Zsolt, nota 10! Cât simț de observație, vere… Acum, continuând pe vectorul ăsta al discuției pe care încerci tu să îl dezvolți, am putea spune, glumind, la fel ca în articol, că se poate și mai jos. Mai jos ar fi fost să fotoșopăm vameșii români de pe Otopeni, punându-le măști cu steagul Ungariei…
      Mno, ia-ți o pauză, dă-ți cu niște apă rece pe la tâmple, uită-te pe ce site ești, vezi și rubrica ”Mediafakes” de deasupra titlului, și mergi pe drumul tău!

  1. Ungurii Urnasii „Hunilor Trib Turcesc ” Ar Trebuue Sa Ne Pupe Picioarele” Daca Nu Era Armata Romaneasca I. 1926 Rusii Ii Stergiay De Pe Harta Lumii -Europei „!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
carabinieri masti venetia

Carnavalul de la Veneția, închis pentru că, din pricina coronavirusului, s-au furat toate măștile!

avertisment bule aer china

Avertisment M.A.E: ”Nu mai spargeți bulele ambalajelor că ne umplem de coronavirus!”