in , ,

Premii de batjocură pentru Olimpicii Urziceniului: 60 de lei pentru un câștigător de concurs sportiv național!

burse batjocura urziceni

Luni, 23 noiembrie, Consiliul Local al Municipiului Urziceni, convocat în şedinţă ordinară la ora 17.00, va aproba proiectul de hotărâre referitor la acordarea burselor şcolare de merit, pe anul 2020, elevilor înscriși în unitățile educative de stat din municipiu, elevi care s-au distins prin rezultate deosebite în concursurile județene și naționale.

Ca și în anii trecuți, cuantumul individual al burselor, asupra cărora vor dezbate și, finalmente, vor cădea de acord aleșii locali, și spunem asta având în vedere componența Consiliului, este de fapt unul de batjocură.

Potrivit propunerilor administrației, câștigătorii premiului I la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (Volei – Băieți – Liceu), vor primi câte 60 de lei de persoană, o sumă egală cu cea pe care o vor primi performerii Olimpiadei Gimnaziale la aceeași disciplină, în timp ce medaliații cu argint ai Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar vor primi, fiecare, câte 50 de lei.

Tot 50 de lei de persoană vor primi și elevele Colegiului Național ”Grigore Moisil” care au luat locul II la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (Baschet – Fete – Liceu și Volei – Fete – Liceu), dar și fotbaliștii de la ”Moisil” care au urcat pe treapta a doua a podiumului la aceeași competiție națională de prestigiu.

În același timp, laureaților Olimpiadelor Județene de Mecanică sau Educație Tehnologică le vor fi oferite premii de 250 sau 300 de lei, în timp ce câștigătorii individuali ai concursurilor județene de fizică, informatică, istorie și engleză vor primi din partea administrației ”fabuloasa” bursă de 500 de lei fiecare.

Listele cu bursieri ai Consiliului Local pot fi consultate, în mod normal, la avizierul Primăriei Urziceni.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vaccinare

Veste bună! Vaccinare gratuită și voluntară pentru toți românii!

Dosar penal pentru Dani Mocanu. A filmat un clip cu un leu rănit. Manelistul, mesaj către cei care l-au reclamat: „Leul trăiește mai bine decât voi toți” – VIDEO