in ,

Andreea Berecleanu revine la pupitrul știrilor: „Nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului” – FOTO

Andreea Berecleanu se întoarce pe micul ecran, la 8 luni de la plecarea știristei de la Antena 1. Acum vedeta se alătură postului Prima TV.

Știrista va prezenta principalul jurnal al zilei, „Focus 18, dintr-un studio nou, cu o grafică adaptată ultimelor tendințe în televiziune”, potrivit oficialilor Prima TV.

Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii, iar în weekend, gazda va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV.

Primele declarații ale Andreei Berecleanu

„Fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea s-a transformat într-o reinventare, nu doar în capacitatea de a lucra perfect într-o noua echipa. Pentru că în fiecare statie tv am lașat o amprenta de neuitat a personalității mele. Iar asta se întâmplă atunci când dăruiești, când ai pasiune, idei, forță, imaginație. Iată că după doar 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de planurile realiste și profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, vă fi un reviriment al postului pe care îl merita și o revenire la succesul din anul 1997, atunci când s-a lansat.

E adevărat, nu am rămas indiferenta nici la dorință publicului de a mă revedea la tv, exprimata în tot acest răstimp, fară încetare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele minunate! Vă aștept de luni până joi, la ora 18, la Focus, principala ediție informativa a zilei. Cu dragoste, a voastră, Andreea”

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ludovic Orban: „Adolescenții sunt răspândaci de virus”

Totul despre rujeola: simptome, tratament, prevenție