in , ,

Dosar penal pentru Dani Mocanu. A filmat un clip cu un leu rănit. Manelistul, mesaj către cei care l-au reclamat: „Leul trăiește mai bine decât voi toți” – VIDEO

Manelistul Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal după ce a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit. Dani Mocanu mai are un dosar penal pentru proxenetism și trafic de persoane.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmite IPJ Argeș.

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

Reacția manelistului
Dani Mocanu a reacționat printr-un mesaj pe Facebook pentru oamenii care conduc România: „Sunt atâtea probleme cu adevărat grave în țara noastră (…) Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămanand tara fara locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere”.

Manelistul are și un mesaj video către cei care l-au reclamat și cărora le-a transmis că este „foarte supărat” pe ei: „Bă, care dintre voi aveți lei acasă, de cunoașteți voi comportamentul unui leu (…), știți cum trebuie să controlezi un leu, să puteți arunca voi cu piatra că am chinuit leul?”.

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
burse batjocura urziceni

Premii de batjocură pentru Olimpicii Urziceniului: 60 de lei pentru un câștigător de concurs sportiv național!

Fenomen îngrijorător: tot mai mulți pacienți netestați ajung de acasă direct la ATI