in ,

Pentru că se plictisește în casele lui multe și mari, infractorul Năstase Adrian îl da în judecată pe președintele Iohannis!

Pe cine nu lasi sa se impuste, nu te lasa sa traiesti!

Daca din partea infractorilor de duzina te astepti sa aiba reactii carateristice unor vietati fara educatie, de la unul ca ´´marele carturar´´, Nastase Adrian ai totusi un soc cand vezi cat tupeu de borfas poate sa care sub esarfa Burberry. Soriciul penalilor cu carte se dovedeste, inca o data, a fi mult mai gros ca al gainarilor care fura castraveti din piata. Cu toate ca legea este clara in ceea ce priveste inmanarea si retragerea decoratiilor in cazul persoanelor cu condamnari penale si CV-ul lui Nastase contine negru pe alb niste ani de parnaie, de cand Iohannis i-a retras brosa de mare erou al natiei,´´Bombonel´´ se topeste de draci, ca un drops supt pe centura de o profesionista intr-ale scurtului. In loc sa zica mersi ca i-au fost lasate domenii si averi ce depasesc de mii de ori valoarea unei coroane regale, nu a unei biete decoratii, Adita nu se simte intelectual destul pana nu e si fudul. Fara ´´Steaua Romaniei´’infipta in piept constitul ex-premier nu poate sparge seminte in poarta conacului de la Cornu si n-are pic de prestanta cand bate covoarele in spatele blocului din Zambaccian.

Fostul politician PSD, ajuns in cele mai inalte functii ale statului fara a fi vreodata ales de nimeni ci doar numit de partid, il da in judecata pe Klauss Iohannis, presedintele ales de doua ori de romani,  cu niste precente zdrobitoare, pe motiv ca gestul neamtului de a respecta legea si a-i retrage decoratia, i se pare ´´ de-a dreptul meschin´´ .

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Dezvăluirile unei românce care lucrează la conacul lui Michael Douglas

otopeni

Aglomerația de pe Valea Prahovei, la mare concurență cu cea de pe Aeroportul Otopeni!