in ,

Aglomerația de pe Valea Prahovei, la mare concurență cu cea de pe Aeroportul Otopeni!

otopeni

Daca pana acum se plangeau doar milioanele de romani care se trezeau blocati de sarbatori in traficul de pe Valea Prahovei a venit timpul sa-i vedem bolnavi de nervi si pe cei care opteaza pentru zborurile din Aeroportul Otopeni.

In perioada vacantelor, Romania a ajuns sa arate ca o mica statiune din Mallorca sau Tenerife in care cele cateva mii de localnici primesc  milioane de turisti. Cine a plecat, s-a intors, a condus sau a asteptat pe cineva la Otopeni, a avut, zilele astea, o surpriza mai neplacuta decat daca ar fi mers de Revelion la munte. Raurile de oameni care aveau treaba, inainte de Craciun, la ´´Sosiri´´  si dupa Anul Nou la ´´Plecari´´, arata adevarata situatie a tarii. Daca ar fi fost vorba de turisti straini care vin sa-si toace banii prin carciumile noastre ar fi fost o mare realizare . Din pacate marea majoritate a celor care inca mai vin la sarmale si sorici in Romania sunt romani de-ai nostri care au ales sa nu se mai bucure de maririle de acasa a salariilor cu doi lei si a facturilor cu 10, de acreala functionarilor publici, aroganta medicilor si mediocritatea dascalilor si au preferat sa trudeasca in respect ´´afara´´.

Poate ca Henri Coanda, Traian Vuia si Aurel Vlaicu s-ar bucura sa vada cerul romanesc plin de avioane insa daca ar fi stiut ca toate aceste aparate au ajuns sa transporte, de fapt, milioane de  compatrioti departe de glia natala s-ar fi gandit mai intai la problemele de pe pamant pe care urmasii lor nu prea se inghesuie sa le rezolve.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Pentru că se plictisește în casele lui multe și mari, infractorul Năstase Adrian îl da în judecată pe președintele Iohannis!

Meteorologii britanici avertizează: ”Din pricina încălzirii globale, în 15 ani toți bărbații vor fi negri!”