in ,

Agramata Maria Grapini se simte ”Dunnezeu” pe Facebook!

maria grapini maci rl

Modul de-a dreptul hilar în care Maria Grapini reușește să se facă de râs, în public sau pe facebook, prin pasaje ridicole, precum cel din captura de mai sus, sunt o constantă a exprimării europarlamentarului român, scrie azi România Liberă.

Grapini izbutește încă o dată să iasă în atenția opiniei publice printr-o ”ispravă” pe rețeaua de socializare cea mai populară în România.

Simțindu-se ”plină de speranță”, europarlamentarul s-a fotografiat pe șantierul Căminului pentru persoane vârstnice din Giroc – Timiș, lucrările fiind demarate la începutul anului, cu ajutorul donațiilor strânse din evenimentul caritabil „Balul Speranței”, organizat de Fundația Speranță pentru Voi Timișoara, președinte Maria Grapini și Asociația Femeilor Antreprenor din România – AFAR.

Legat de acest obiectiv, Maria Grapini a scris, în urmă cu câteva zile pe contul său de Facebook: ”Mi-am asumat un proiect greu dar, cu oameni care inteleg solidaritatea si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa-l duc la bun sfarsit.Fundatia „Speranta pentru Voi”-va fi administratorul Caminului ce il construim.Asa cum am mai declarat, am putut porni proiectul cu banii colectati de la timisenii participanti la Balul Sperantei-actiune caritabila organizata de AFAR” (citat exact, conform regulilor proprii de punctuație ale europarlamentarei Grapini). Citește întreg articolul în România Liberă!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mihaela radulescu marire

Pentru că nu mai are loc de operații estetice, Mihaela Rădulescu îi face mărire de penis lui Felix!

pilot de avion prins fara diploma

Pilotul de avion prins fără diplomă după 20 de ani avea permisul luat pe bune la Pitești!