in ,

Dezvăluirile unei românce care lucrează la conacul lui Michael Douglas

Este binecunoscut faptul ca celebrul Michael Douglas, impreuna cu sotia sa, Catherine Zeta-Jones, detin nenumarate proprietati de lux in diverse zone ale globului. Ultima achizitie a vedetelor este un conac georgian, construit in mijlocul unei paduri din New York.

Intamplarea face ca , printre lucratorii angajati sa intretina fabuloasa proprietate, sa se afle si Aurica Geambasu, o romanca plecata acum opt ani din Calimanesti si care, dupa mai multe escapade, s-a stabilit in Statele Unite.

Venita de sarbatori in Romania, Aurica a povestit rudelor, la gura sobei, o intamplare desprinsa, parca, din filmele pentru adulti.

Ca menajera, trebuia sa faca curat in cele 22 de camere, 12 bai, 7 seminee si in garajul pentru patru masini. Era mult de munca insa Aurica nu se plangea pentru ca fusese obisnuita cu greul inca de cand era mica iar noii sai stapani o plateau regeste. Totul parea ca merge struna ca in filmele frumoase pana intr-o seara cand, doamna casei fiind plecata in oras, maestrul Michael a abuzat-o , facandu-i un cunnilingus de zile mari.

”Mi-a spus ca stirea cu cancerul lui din gat facut de la… ma scuzati, limbi, a fost o minciuna a presei. Dupa ce a pus un inel cu 10 diamante pe notiera, m-a trantit in pat si mi-a tras o lipaiala de n-am s-o uit cate zile oi avea. Nu zic ca nu mi-a placut da´ nu e corect fata de doamna Caterina si, in plus, nici n-apucasem sa fac si io un dus”, a povestit Aurica.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Donald Trump

Donald Trump, mesaj emoționant de ziua de naștere a Gretei Thunberg!

Pentru că se plictisește în casele lui multe și mari, infractorul Năstase Adrian îl da în judecată pe președintele Iohannis!