in , ,

Zeci de unguri internați la Psihiatrie după ce Poliția a difuzat Imnul Național în Cluj, Mureș, Harghita și Covasna, două sâmbete la rând,!

kelemen hunor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a adresat în această dimineață o scrisoare deschisă Guvernului României, solicitând ”stoparea abuzului” comis de autorități la Cluj – Napoca, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș, Târgu Secuiesc, Gheorghieni, Sfântu Gheorghe, Toplița, Odorheiul Secuiesc și alte așezări urbane din Ardeal, acolo unde organele de poliție ”terorizează populația de etnie maghiară prin difuzarea repetată, la megafoanele autospecialelor, a Imnului României și a altor cântece patriotice românești, menite să inducă un sentiment de insecuritate socială”.

Potrivit lui Hunor, nu mai puțin de 30 de persoane de etnie maghiară s-ar fi internat sâmbăta trecută la Spitalul de Boli Psihice din Borsa, altele 17 fiind înregistrate la Secțiile Psihiatrie 1 și Psihiatrie 3 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, toți acuzând ”stări traumatice provocate de expunerea repetată la stimuli auditivi agresivi”.

Hunor a reclamat Ministrului de Interne, Marcel Vela, și faptul că organele de Poliție încalcă cu bună știință ordonanța care prevede difuzarea la anumite ore a imnului național, plimbând de vineri și până duminică autospecialele pe bulevardele orașelor mai sus amintite, cu volumul boxelor dat la maxim, difuzând cântece precum ”Tu, Ardeal”, ”Noi suntem români”, ”Iancule, mare”, ”Treceți batalioane române Carpații!” și împărțind trecătorilor măști de protecție tricolore, imprimate cu drapelul național.

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Solicit difuzarea de doua ori pe zi a Imnulul de stat !!! … .sau pana la ocuparea in totalitate a spitalui . Păstrați un pat și pentru hunor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
asistenta agresata

Atât ne duce capul! Ea e asistenta agresată de vecini pe motiv că „umple cartierul de coronavirus”!

ivermectina

Cercetătorii australieni au găsit medicamentul care ucide coronavirusul în 48 de ore!