in ,

Fiica Andreei Esca a uitat de Mario Fresh și s-a rupt în figuri printre cocalari, în cluburile de fiţe!

alexia eram fiica andreea esca

Deși tot mai evidenta despărțire dintre Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca, și iubitul său Mari Fresh, a fost pusă pe seama conduitei alimentare nesănătoase a pupilei lui Velea după exmatricularea de la ”Asia Express”, tot mai multe voci din anturajul celor doi dezvăluie faptul că nu kilogramele lui Fresh ar fi stat la baza ruperii relației ci tocmai apetitul Alexiei pentru rupt mesele prin cluburi, pe perioada în care iubitul său făcea foamea prin Filipine.

Ca si cand Londra nu ar fi in top 3 cele mai cosmopolite, crazy si funny metropole ale planetei, Alexia Eram pare să-și fi petrecut perioada de distanțare față de Mario cu o pofta nebuna de cocalareala mioritica.

Vrand parca sa nu piardă nici un moment în care să se poată desfăta în libertate, departe de iubit, fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca, s-a dezlantuit zile la rând pe mesele unor cluburi din Capitală, mai cu talent decat o fac clientii fideli de la ”Casa manelelor”.

Toata gasca s-a distrat pe cinste insa, Alexia, intoarsa din conservatoarea Anglie, a fost sufletul tuturor petrecerilor si a coborat de pe mese doar dimineata cand trebuiau sa achite notele de plata fabuloase.

”Cat ne mai trebuie pentru ultima roaba de sampanie? Nu-i problema, o sun pe mama si va platim maine. Doar stiti ce salariu are Andreea Esca”, spun prietenii ca a fost replica favorita a Alexiei, ori de cate ori se aflau in fata notelor de plata ale chelnerilor.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Adrian Năstase îl dă în judecată pe C.T.P pentru că i-a ironizat „simulacrul de suicid”!

stefania costache

Ea este Ștefania, bomba sexy fără sutien de la iUmor care i-a luat mințile lui Bendeac! Foto