in ,

Costel Alexe, Ministrul Mediului, versus Gabriela Firea, lucrătoare în administrație: ”Bucureștenii ar trebui să poarte măști anti-poluare, cum poartă Firea masca aia de primar serios!”

costel alexe vs gabi firea

In ultima saptamana nu a fost zi in care sa nu vedem pe cerul patriei sageti trimise de catre Minsitrul Mediului, Costel Alexe catre duamna primar , Firea si invers. Ping-pongul de flegme si intepaturi dintre cei doi este din ce in ce mai spectaculos. Dupa ce l-a sfatuit pe Costel sa plece din Bucuresti daca nu-i face bine aerul de capitala, Gabriela a primit si ea o perversa in freza, mai dureroasa ca sarma infipta in pretiosu-i colon. Odata cu demiterea sefei Garzii de Mediu, Gabriela Dorojan, s-a descoperit ca urmatoarea victima trimisa acasa este Angelica Cobzaru, nimeni alta decat sora buna a Gabrielei Firea, angajata pe post de director de cabinet la Comisariatul General al Garzii de Mediu.

Frumos, sanatos, crestinesc si pur romanesc, nu? Chiar ne-am fi mirat ca dintr-o familie care a dat un geniu precum Gabita sa nu fie si  toti ceilalti membrii la fel de sclipitori si de potriviti pentru posturile de bugetari platiti regeste.

”Aerul orasului administrat de doamna Firea este otravit si bucurestenii ar trebui sa poarte masti anti-poluare exact cum poarta ea masca aia de primar serios si competent”, a declarat Ministrul Mediului, negru de praf si suparare.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
imagine doctori

Fraudă de proporții! Imaginea unor reputați medici din România folosită în escrocherii de marketing!

bmw cocalar piatra neamt

Pentru că în Piatra Neamț nu circulă tramvaiul, un cocalar se dă cu BMW-ul doar pe trotuare și pe trecerile de pietoni!