in ,

Topul celor mai neobişnuite urări primite de Ion Iliescu de ziua lui!

ion iliescu 2 martie

Ca-n fiecare an, Ion Iliescu a mai bifat o cifră sărbătorită tovărăşeşte, în compania colegilor şi pretinilor liber cugetători. Cum s-a distrat Iliescu de ziua sa aflaţi de la televizor. Noi vă dezvăluim care au fost cele mai neobişnuite urări primite de fostul preşedinte:

Bunica Scufiţei Roşii: „Nu mai e cazul să-i urez omoloagei mele viaţă veşnică, pentru că amândouă suntem personaje de poveşti nemuritoare. În plus, avem amândouă urmaşi îmbrăcaţi în roşu”

Lupul din Scufiţa Roşie: „La mulţi ani, măi, animalule! Mânca-te-ar lupii”

Mumia din filmul “Mumia”: „Nu ştiu ce regim ţine. Cert e că, deşi suntem din aceeaşi generaţie, Ion Iliescu se păstrează mai bine ca mine”

Moartea: „Eu nu pot să-i urez la mulţi ani, că nu e-n interesul meu. Şi-aşa mi-a scos peri albi, de-mi strică freza. Îl tot aştept, sper să mai apuc ziua, că nu mai am mult până dau ortu` popii. Dacă ar fi toţi aşa s-ar duce dracului biznisul meu.”

Matusalem: „Aşa ceva n-am mai văzut. Şi-am trăit şi eu ceva ani, ştiu ce vorbesc. Eram mic când Iliescu se ducea la Facultate, la Moscova”.

Noe: „Ion Iliescu e un puşti simpatic. Când îl văd, îmi aduc aminte de copilărie. Ce n-aş da să mai am şi eu aproape 90 de de ani!”

Iisus Hristos – Fiul: „În fiecare an, de Paşti, înviez şi mă întorc pe Pământ. Îl caut pe robul lui Tata, Ion Iliescu, şi-l invit, politicos, să se ridice cu mine la cer. Nu numai că nu vrea, dar, ca să-mi arate adevărata lui credinţă, mă serveşte mereu cu ouă roşii.”

Dumnezeu-Tatăl: „Am şi eu o întrebare, la care nu găsesc răspuns în Biblie: dacă Ion Iliescu e ateu şi a ieşit de trei ori preşedinte, Eu de ce am fost ales o singură dată Dumnezeu?”

Bruce Willis: „Când îl văd pe Mister Nelu cât de bine se ţine, mă simt motivat să mai bag un episod din seria Greu de Ucis. Mă gândesc chiar să-i zic Imposibil de Ucis.”

Chuck Norris: „Nu-l cunosc personal pe John Iliescu, dar îmi plac foarte mult bancurile cu el. Uite, e mortal ăla cu „Iliescu s-a născut în casa pe care şi-a construit-o singur”, dar mă omor şi după ăla cu „Ion Iliescu e singurul care a numărat până la infinit de două ori, iar acum l-a început pe-al treilea”.

Călin Popescu-Tăriceanu: „Îl admir pe Ion Iliescu, dar cred că are o problemă majoră: nu se poate despărţi de trecut. Eu am făcut-o deja, de patru ori.”

Traian Băsescu: „Să fie sănătos, dar simt că-n curând va avea nevoie de gheaţă. Şi patru cuburi n-o să fie suficiente”.

Victor Ponta: „Ion Iliescu este singurul om pe care aş vrea să-l copiez”.

Fuego: „Domnul Iliescu? A fost ca o mamă pentru mine şi apreciez la dânsul faptul că, la atâţia ani, e tot verde ca bradul. Ce n-aş da să-l împodobesc!”

PF Daniel: „Avem amândoi foarte multe lucruri în comun: suntem săraci, cinstiţi şi, mai ales, nu avem nici un Dumnezeu. Să-i dea Dumnezeu sănătate!”

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
iliescu rusia

Bomba anului în politica românească! Iliescu și-a anunțat intenția de a candida!

sorina-pintea

Alertă! Sorina Pintea necesită un transplant bancar de urgență, ce nu se poate realiza decât în străinătate!