in ,

Pentru a-și recupera cei 400 milioane de euro datorați de Stat, frații Micula au blocat conturile ROMATSA si ale Simonei Halep

fratii Micula

In urma unui proces deschis in Belgia de fratii Micula, instanta de acolo a decis sa fie blocate conturile mai multor societati comerciale romanesti pana cand partea vatamata isi va primi datoria de 400 milioane euro. La aceasta sinistra situatie s-a ajuns din cauza faptului ca Guvernul Nastase a sistat in anul 2004 ajutorul de stat acordat catre trei mari companii ale celor doi suedezi ardeleni Micula.

Cu toate ca noul premier, Ludovic Orban, a anuntat deja ca pentru a debloca conturile furnizorului de servicii aeriene, ROMATSA, dar si ale Romgaz si Nuclearelectrica, guvernul va face plata catre fratii Micula saptamana viitoare, executorul judecatoresc care se ocupa de caz, si care nu are nici mama, nici tata, si nici respect fata de valorile noastre nationale, pentru a fi sigur ca statul roman se va tine de cuvant, ar fi reusit un artificiu pentru a sensibiliza autoritatile, punand poprire si pe averea Simonei Halep.

”Ii irog din tot sufletul pe domnii Micula sa deblocheze macar unul din conturile fetitei mele, Simona, pentru ca de Craciun imi vine un Mertzan nou si nu am cu ce sa-l achit. Le promit ca, daca sunt intelegatori, voi bea toata viata numai ”American Cola”, bautura atat de naturala produsa de dansii!”, spun fratii Micula ca li s-ar fi adresat, prin intermediul executorului, avocatii lui Stere Halep, tatal indragitei sportive romance.

What do you think?

12 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
politisti masina coarne ren

Trei polițiști din București sancționați pentru că au montat coarne de ren pe MCV-ul de la Rutieră!

ultima casa de turta dulce

Pentru mii de români, programul ”Prima casă de locuit” a însemnat ”Ultima căsuță de turtă dulce”!