in ,

Florin Bodog, mesaj extrem de dur către anti-vacciniștii Oliviei Steer: „Să meargă în focarele de infecție să vadă dacă se imunizează”

olivia-steer-vaccin

Comportamentul noului coronavirus este atat de ciudat si imprevizibil incat nu exista zi in care taberele cu teorii diferite sa nu se razboiasca in fel si chip. Daca in prim-planul luptei anti-covid 19 s-au remarcat inca de la inceputul pandemiei, pe pozitii divergente, biserica si medicina stiintifica, iata ca si dupa cateva luni de criza apar in continuare beligeranti dornici sa se intepe pe tema cunostintelor din domeniul virusologiei.

Olivia Steer, frumoasa vedeta cunoscuta in intreaga lume pentru lupta ei acerba impotriva vaccinurilor si a oricaror tratamente medicale bazate pe stiinta si cercetare, ar fi avut ocazia, in aceste vremuri triste, sa-si puna in valoare bagajul de proceduri naturiste pentru eradicarea nenorocitului virus insa, deocamdata, n-a dat niciun semn de implicare.

Pentru a o impulsiona pe Olivia si pe toti adeptii sai anti-vaccinisti sa descopere un ceai miraculos care sa rapuna definitiv covid-ul, domnul Florin Bodog de la Comisia pentru Sănătate publică din Senatul României a transmis un mesaj pe cat de dur pe atat de pragmatic.

„Noi, toţi, specialiştii, medicii, pacienţii responsabili, încercăm să ne ferim, să tragem cât mai mult de timp în aşa fel încât să avem acces la un vaccin pe care sunt o serie de persoane il resping. Pe aceşti oameni, in frunte cu Olivia Steer, îi invit să meargă să se imunizeze în focar, ca să vadă dacă, într-adevăr, există această imunizare. Si daca scapa teferi sa ne spuna si noua ce <<coada soricelului>> au consumat”, a transmis senatorul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
robert curteanu

Justiția la români: pedofil condamnat să muncească în folosul societății la o școala generală!

oana lis

Direct din izolare, Oana Lis ne anunță că s-au împlinit exact 22 de ani de când a posedat-o Viorel prima dată!