in ,

Pentru mii de români, programul ”Prima casă de locuit” a însemnat ”Ultima căsuță de turtă dulce”!

ultima casa de turta dulce

Efectele campaniei mincinoase care, prin vocea superba a patriotului Dragnea, promitea romanilor ”mai multi bani in buzunare” continua sa se resimta in mod dramatic.

Or fi primit credinciosii cativa  francuti in plus la salar insa cheltuielile au crescut inzecit asa ca dupa ce au devenit mai bogati, bietii oameni constata cu amaraciune ca traiesc o viata mai saraca.

Cei mai napastuiti dintre naivii care au crezut ca politica PSD-ului le va da siguranta zilei de maine de care s-au bucurat parintii lor sub obladuirea PCR-ului, au fost tinerii care au aplicat la programul  ”Prima casa”. Diferenta fata de oranduirea de pana in 1989 este, in principal, faptul ca acum iti poti pierde serviciul in orice clipa iar preturile pot sari pana la cer de la o zi la alta. Sa te bagi la rate pe viata inseamna sinucidere curata.

”De cand ne-am mutat in casa noua, nu am reusit sa ne mai cumparam decat paine. Umblam in aceleasi haine vara si iarna, nu folosim sapun si pasta de dinti, nu cumparam medicamente. Nu mai avem bani nici sa folosim wc-ul dupa ce ne-am piredut job-urile si euro a crescut cat vaca. Pentru noi programul ”Prima casa” a insemnat ”Ultima casuta de turta dulce” pentru copii”, povesteste cu tristete o tanara mama si sotie care a crezut in glumele social-democratilor.

What do you think?

11 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
fratii Micula

Pentru a-și recupera cei 400 milioane de euro datorați de Stat, frații Micula au blocat conturile ROMATSA si ale Simonei Halep

familie WhatsApp Urziceni

Membrii unei familii din Urziceni au creat 10 grupuri de WhatsApp pentru a discuta între ei problemele cu care se confruntă!