in

#365decarti – A început cea mai mare campanie de lectură și reduceri

Editura RAO dă astăzi startul celei mai mari campanii care s-a făcut vreodată, o promoție ce va dura un an de zile. Timp de 365 de zile, 365 de cărți vor putea fi comandate la prețuri speciale cu reduceri de peste 50%.

Urmăriți în fiecare zi hashtag-ul #365decarti pe conturile de Facebook și Instagram ale editurii și veți descoperi cartea zilei, o recenzie de la cei mai buni bloggeri din domeniu și discount-ul aplicat acesteia. În fiecare zi vom dezvălui o nouă carte și timp de o săptămână beneficiați de discount-uri spectaculoase.

Titlurile din cadrul campaniei #365decarti au fost alese din toate domeniile de interes. De la thrillere incitante, la dramă, cărți de dragoste, fantasy, istorie, memorii, cărți ilustrate, enciclopedii pentru adulți, tineri și copii.

Editura RAO își propune prin această campanie să îi aducă pe români mai aproape de cărți și să încurajeze lectura în familie. De aceea, titlurile sunt alese în așa fel încât cititorii noștri să găsească ceva potrivit pentru toate vîrstele, pentru toate gusturile.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
prima farmacie cu păcănele

La Galați s-a deschis prima farmacie cu păcănele din România!

politisti masina coarne ren

Trei polițiști din București sancționați pentru că au montat coarne de ren pe MCV-ul de la Rutieră!