in ,

Ordonanța Militară nr.7 impune noi măsuri de igienă! VIDEO: Cum va trebui să ne spălăm pe mâini?

Sociologi, psihologi si comunicatori de prestigiu ai planetei au ajuns la concluzia ca mesajul „Stati acasa” nu are un impact suficient de relevant si ca derularea unor simple imagini cu dramele din spitale i-ar mobiliza mai mult pe cetateni. Aceeasi trista concluzie a fost trasa si in legatura cu insistenta recomandare privind spalatul pe maini, procedura necunoscuta si de neinteles pentru un numar ingrijorator de mare de ”fiinte superioare”.

”Institutul de Management in Comunicarea cu Oamenii Needucati” din Chisinauu este de alta parere si vine cu o propunere inedita.

!Este de greu de crezut ca in era Internetului mai sunt oameni care cu aceleasi mani nespalate se sterg la cur, mananca si se scarpina in nas, dar asta este crunta realitate. Sunt specimene neevoluate, fara educatie si , ca atare, trebuiesc luate cu binisorul si cu frumosul. Ce poate fi mai frumos decat o profesoara care-i invata sa se spele pe maini imbracata doar in chiloti?”, a transmis directorul institutului din Chisinau.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
armata

Alertă! Președintele a ordonat armatei să tragă în toți cei care încalcă legile carantinei!

iulia vantur

Iulia Vântur nu se mai oprește din plâns: suspiciuni de coronavirus în familia iubitului!