in ,

Alertă! Președintele a ordonat armatei să tragă în toți cei care încalcă legile carantinei!

armata

Este adevarat ca nimeni nu s-ar fi asteptat ca, in secolul atator inventii care nici in vise nu ne apareau in urma cu ceva vreme, un inamic atat de mic precum coronavirusul sa puna cu botul pe labe o intreaga planeta dar masurile luate de anumite oficialitati par desprinse din filmele istorice de groaza. Doar in antichitate s-a mai auzit de oameni executati pe strada cu aceeasi usurinta ca care vanatorii omoara animalele salbatice.

In foarte multe tari au aparut numeroase cazuri de nerespectare a reglemetarilor drastice care au fost impuse de pamdemie si faptasii au fost pedepsiti intr-un fel sau altul. Ordinul dat de Rodrigo Duterte, Presedintele Filipinelor, intrece insa orice inchipuire si-l cutremura si pe cel mai sangeros contravenient. Pana si presedintele Klaus Iohannis, cunoscut pentru rigoarea cu care respecta legile, si-a facut semnul crucii la aflarea primitivei metodei adoptata de omologul sau.

”Mort. Dacă îmi faci probleme, te bag în mormânt.Nu am nicio îndoială. Ordinele mele sunt pentru poliţie şi armată: dacă există probleme sau apare o situaţie în care oamenii se ceartă şi viaţa  autoritatilor este în pericol, trageţi pentru a ucide”, a declarat Duterte într-un discurs televizat, ingrozind intreaga omenire.

What do you think?

-11 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. In loc să tragă ar trebui sa ajute. Satanele tot satane rămân. Davar Dumnezeu cu nucleara in cap poate așa va mai intra mintea la cap handicapaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
spitalul urziceni

Femeie din Coșereni, infectată cu coronavirus! 30 de cadre medicale testate la Spitalul Municipal Urziceni!

Ordonanța Militară nr.7 impune noi măsuri de igienă! VIDEO: Cum va trebui să ne spălăm pe mâini?