in ,

Orban, replică de Oscar dată PSD-ului în Parlament: ”Vă temeți de democrație, slugilor făcute parlamentari de pixul lui Dragnea?”

ludovic orban

Astazi, inainte de votul motiunii de cenzura, Ludovic Orban a avut o replica  de senzatie la adresa opozitiei, discursul distantandu-l instantaneu de la apelativul peiorativ ”Sica Mandolina” si apropriindu-l, in acelasi timp, de statutul pe care in acest moment inca il mai are, acela de premier si lider politic al Romaniei.

Un atac de o asemenea anvergura la magariile PSD-ului nu s-a auzit nici din gura razboinicului Traian Basescu sau a bardului Vadim Tudor. Liderul liberarilor i-a facut albie de porci pe patriotii de stanga care ”au savarsit numai prostii din care Romania va iesi cu greu”.

”Nu dau doi bani pe votul vostru. Sunteti parlamentari nascuti din pixul lui Dragnea pe care l-ati sustinut pana a ajuns in puscarie. In 2016, ca sa castigati alegerile, v-ati dat albine harnice care vor aduce romanilor numai miere si lapte dar v-ati dovedit niste biete viespi pline de otrava si minciuni”, a declarat de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
guvernul a cazut ponta ciolacu

Guvernul Orban a căzut! Ponta anunță că Pro România votează alături de PSD și UDMR!

victor ponta

Ponta către Orban: ”M-am operat la picior, nu am fost la dezalcoolizare!”