in , ,

Salam, rupt cu bătaia de ”bombardieri”, pentru că a refuzat bancnotele lipite cu scuipat pe frunte!

florin salam coronavirus

Coronavirusul se anunță a fi falimentul maneliștilor după ce tot mai multe staruri ale scenei de profil au început să se dea lovite când vine vorba de petrecerile organizate de interlopii fugiți cu miile din Italia.

Abonat la pumnii, palmele și șuturile în cwr servite cu generozitate la evenimentele de clan, Florin Salam a decis din nou să își agăţe microfoanele în cui, după ce a fost rupt cu bătaia de către un ”bombardier”, la un concert în Italia, ca urmare a refuzului său de a accepta să-i fie lipite pe frunte bancnotele cu scuipat.

Salam își isterizase deja asitența urcând pe scenă cu o mască de protecție pe figură, și a stârnit o furie generală când, la finalul manifestării, a încercat să părăsească restaurantul ascuns într-unul dintre platou cu mezeluri ce se strângeau de pe mese.

Anunţul retragerii lui Florin Salam, nu cu torțe, ci cu aplauze aplicate peste obraji, cu piciorul, a fost primit cu lacrimi de fani, și în special de cetăţenii Coreei de Nord – începand cu prezentatoarea care a citit informaţia la televiziunea de stat şi terminand cu oamenii simpli de pe stradă.

Imagini filmate la Phenian au prezentat sute de persoane care plangeau pe străzi, după aflarea veştilor legate de molestarea cântăreţului lor preferat, în Pyongyang (Phenian), capitala Coreei de Nord, Salam devenind vedetă naţională după ce i-a dedicat lui Kim Jong – Un maneaua mondială ”Eu sunt bombă nucleară!”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
romanca divort

O româncă cere divorțul de soțul octogenar italian, după ce acesta i-a făcut sex oral cu masca anti-coronavirus pe figură!

costache arafat

Gorjeanul cu coronavirus a pupat sute de oameni până să fie adus la Institutul Matei Balș!