in ,

Femeie izolată la domiciliu alături de soțul decedat de două zile din cauza coronavirusului!

cornavirus femeie mort

Pana in urma cu doua-trei zile, informatiile linistitoare ale specialistilor ne dadeau de inteles ca trebuie sa nu ne panicam intrucat coronavirusul este tot un fel de gripa de-a noastra si  ´’nici nu se compara cu ebola, de exemplu, care are o mortalitate de 4 ori mai mare”.

Situatia a evoluat insa atat de rapid si de periculos incat astazi auzim povesti nascute din aceasta tragedie cum nu ne-am fi imaginat vreodata ca pot sa existe in secolul al XXI-lea.

O femeie din Italia nu a putut pleca din casa în care este păstrat trupul soţului mort. Aici s-a ajuns din cauza măsurilor de carantină. Informaţia şocantă a fost dată de Giancarlo Canepa, primarul din Borghetto Santo Spirito, regiunea Liguria si a socat intreg mapamondul. Inainte de a deceda, barbatul infestat cu coronavirus a refuzat sa fie transportat la spital si de aceea s-a ajuns la un asemena deznodamant. Protocolul care trebuie respectat interzice orice initiativa de rezolvare a cazului.

„Cel mai important lucru acum este să ne gândim la această doamnă, singură cu corpul soţului… Nimeni nu se poate apropia s-o ajute. Sperăm să se rezolve rapid. Gândurile noastre se îndreptă spre ea şi spre momentele prin care trece”, a spus unul dintre vecinii femeii.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gigi becali

Gigi Becali demonstrează științific de ce în România ortodoxă coronavirusul nu are putere să trăiască!

pilot tarom

Piloții Companiei Tarom, obligați să lucreze de acasă pe perioada epidemiei de coronavirus!