in , ,

O constănțeancă şi-a tatuat faţa lui Arafat în zona intimă și a ieșit la soare pe plaja Corbu!

constanteanca tatuaj arafat

Proaspăt sosită în acest început de weekend pe plaja neamenajată din comuna Corbu, Alina, o constănțeancă de 30 de ani a facut senzație printre cei care și-au instalat de câteva zile corturile și rulotele în spațiile special amenajate. Poate dacă nu era însoțită de soțul ei, Alina ar fi pățit multe necazuri, ținând cont că în acel colț de litoral poposesc unii dintre cei mai nonconformiști români.

Ceea ce a atras toate privirile a fost tatuajul temporar inedit pe care Alina îl avea aproximativ în zona intimă: fața lui Raed Arafat, desenată sub buric, astfel încât nasul și gura personajului stăteau mai mereu ascunse sub linia slipului.

Întrebată de mulți curioși dacă e psd-istă sau pnl-istă înrăită, Alina a pufnit în râs și a dat o explicație absolut fabuloasă:

”Doamne ferește, bateți în lemn! Povestea este cu totul alta. Soțul meu o ia razna de când, cu pandemia asta, tot îl vede sau aude la televizor pe Arafat și mi-a zis că, special pentru minivacanța asta, dacă vreau să mai facem dragoste, e musai sa-mi fac acest tatuaj temporar. Ei bine, deja îl am de câteva zile și pot spune că viața noastră sexuală este mai mult ca perfectă. Cum apare Arafat pe micul ecran, bărbată-miu sare pe mine și-mi zice: Of, iar trebuie să-i dau o clanță mincinosului. Treci la aparate, iubi!”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
activisti coronavirus

Cuplu de activiști buzoieni, auto-infectat cu coronavirus pentru a ”salva SARS-COV-2 de la eradicare”!

udmr alde

Vești bune: UDMR și ALDE dispar de pe scena politică!