in ,

Brigitte Pastramă, atac la statul de plată al Ralucăi Podea: ”Cu cât te plătea Ilie Năstase ca să-i faci un cioc?”

brigitte raluca podea

Problemele cu care se confrunta Romania in aceasta periaoda par sa nu se mai termine. Pe langa scandalul infernal legat de numirea noului guvern, tragedia dezvoltata de coronavirus si conditiile extrem de dure impuse de britanici emigrantilor care vor sa traiasca in UK, soarta ne-a mai lovit cu o belea si mai mare. Doamna Brigitte Pastrama va fi data in judecata de fosta iubita a sotului ei, Raluca Podea care s-a simtit lovita crunt la imagine de parata.

”Daca nu e prostituata, sa ne spuna doamna Podea din ce  se intretine, ce meseria a avut in Dubai si cu cat o platea Ilie Nastase ca sa-i faca un cioc?”, a fost intrebarea Brigittei care afirma ca rivala ei ”l-ar fi lustruit la bastonul de general” si pe fostul ei sot, marele tenisman Ilie Nastase.

Formata si educata la vechea scoala de maniere elegante, delicata Raluca  a refuzat sa intre in cocina cu ”babatia moarta dupa carici, taiata din cap pana-n picioare si umputa cu cauciuc” si a preferat sa-si caute dreptatea in cel mai civilizat mod, pe caile Justitiei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gospodar palat

Extindere de balcon: un gospodar și-a extins garsoniera de la parterul blocului cu un adevărat palat!

popa din huedin sicriu homosexuali

Video: El e preotul din Huedin care i-a spălat de păcate pe doi tineri băgându-i într-un sicriu!