in ,

Nicolae Bacalbașa, căruțaș sau deputat? Fost medic sau viitor pacient?

bacalbasa carutas

De-a lungul anilor, in PSD si-au gasit adapost o sumedenie de personaje ciudate care au renuntat la medicina preferand namolul porcesc al politicii. Sorin Oprescu, Catalin Mitraliera sau Nicolae Bacalbasa sunt numai cateva nume a caror exprimare si comportament in public ne indreptatesc intrebarea daca au avut legatura cu domeniul sanatatii ca doctori sau , mai degraba , ca pacienti.

Iesirile de carutas ametit tot timpul de alcool ieftin ale domnului Bacalbasa intrec orice inchipuire si se repeta din ce in ce mai des, atentionandu-ne ca boala sa avanseaza.

Ieri, in timpul audierilor ministrilor propusi pentru Guvernul Orban 2, oachesul deputat galatean a avut o noua criza de meltenism patologic, atacandu-l absolut gratuit pe colegul Iulian Bulai de la USR.

 „Esti obraznic! Esti un individ obraznic, clopotarule! Nu stiu, de la baieti cu epoleti sau in Norvegia, nu stiu unde bateai clopotele”, i-a spus Bacalbasa lui Bulai.

Dupa flegma primita, useristul i-a replicat civilizat ´’mai bine clopotar decat comunist´’si a propus ca toti cei ca Bacalbasa sa fie verificati psihologic inainte de a intra in politica.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Loredana Groza, o nouă operație estetică: și-a mutat silicoanele pe Antene!

romanca ucisa gunoiera

Româncă omorâtă și aruncată la tomberon de către iubitul olandez!