in , ,

Româncă omorâtă și aruncată la tomberon de către iubitul olandez!

romanca ucisa gunoiera

O româncă a fost omorâtă și aruncată la tomberon de către iubitul olandez în orașul Moraira, localitate spaniolă situată în vecinătatea Valenciei!

Polițiștii sunt de părere că Alina Mocanu a fost ucisă de partenerul ei de viață, un om de afaceri sexagenar, cadavrul fiind apoi aruncat într-o autospecială de salubrizare și colectare a gunoaielor.

Alina avea 36 de ani, cei care au cunoscut-o descriind-o ca pe o femeie plină de viață, care venise din România natală în căutarea unui viitor mai bun decât cel care o aștepta în orașul ei, Călărași.

Cu aproximativ doi ani în urmă, Alina își începuse relația cu Arthur K., în vârstă de 59 de ani, și chiar a lucrat pentru el ca angajat la ansamblul imobiliar ”Brilliant” deținute de presupusul criminal, împreună cu un alt partener.

Alina, pe care nici măcar vecinii ei nu o știau prea mult, era mama a cel puțin unui copil, rezultatul unei relații anterioare. Băiatul, care are 14 ani, locuiește cu bunica paternă într-o locuință din Marina Alta. Unele surse susțin că femeia ar avea și o altă fiică care ar avea reședința în afara Comunității Valenciene.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bacalbasa carutas

Nicolae Bacalbașa, căruțaș sau deputat? Fost medic sau viitor pacient?

canabis in apartament

Ne pleacă investitorii, la pușcărie! Tânăr afacerist din Oradea ridicat de DIICOT după ce anchetatorii i-au găsit o plantație de canabis în apartament!