in ,

Loredana Groza, o nouă operație estetică: și-a mutat silicoanele pe Antene!

Loredana este, fara doar si poate, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania si poate cea mai spectaculoasa aparatie de pe scenele noastre. Cu toate astea, cand a plecat din gasca Pro-ului a dat aceeasi explicatie ca orice asistenta a lui Capatos justificandu-si disparitia prin ´´ programul extrem de incarcat si proiecte personale care nu mai sufereau amanarea´´.

Ca este o vedeta super solicitata peste tot in lume asta nu contesta nimeni dar, ca un facut, cand a venit propunerea aia de nerefuzat, si-a gasit imediat timpul necesar sa reintre in cutia cu maimute si a semnat cu Antenele. Ar fi fost mai putin socant sa o vedem pe Andreea Esca prezentand, printre tractoare si rasaduri de rosii, „Viata satului” la TVR dar ca Lori sa apara la concurenta ProTv-ului asta intrece orice inchipuire.

„Vinovatul” pentru acest rasunator transfer este nimeni altul decat Dan Negru, regele audientelor cosmogonice facute cu manelisti si alte ciudatenii ale naturii. Loredana va face parte , alaturi de Banica Jr, din juriul emisiunii „Next Star” si va sta pe scaunul lui Horia Brenciu, alta vedeta care a parasit Antenele pentru „proiecte personale”, pana a semnat cu Pro-ul.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Încă un român a fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus!

bacalbasa carutas

Nicolae Bacalbașa, căruțaș sau deputat? Fost medic sau viitor pacient?