in

A început campania de ridicare a câinilor fără stăpân din Urziceni. Vezi unde trebuie să suni pentru a scăpa de haita de lângă blocul tău

campania de ridicare a câinilor fără stăpân

Municipalitatea a demarat campania de ridicare a câinilor fără stăpân din Urziceni. Joi, 14 decembrie, operatorul cu care administrația locală a contractat serviciile de prindere și transport a împuținat efectivele maidaneze de canine din municipiu cu 24 de bucăți. Lucrătorii de la ecarisaj vor fi prezenți în Urziceni și mâine, dar și săptămânile viitoare, până la atingerea plafonului de 150 de exemplare de patrupede comunitare pentru care, în data de 29 noiembrie, a fost atribuit contractul de servicii de profil Cabinetului de Medicină Veterinară Dr. Herescu Emilia din Boldești – Scăieni. Suma pe care Primăria și Consiliul Local au alocat-o campaniei anti-maidanezi din această lună este de 36.135 lei fără TVA, ceea ce înseamnă aproape 300 de lei pentru fiecare exemplar canin.

Pentru a eficientiza activitatea operatorului de ecarisaj, oferind informații în timp real despre amplasarea haitelor de maidanezi, cetățenii au la dispoziție numărul de contact al Primăriei, telefon (0243)254.975, și adresele de email: primaria@primaria-urziceni.ro, primar@primaria-urziceni.ro, viceprimar@primaria-urziceni.ro, secretar@primaria-urziceni.ro și relatiicupublicul@primaria-urziceni.ro.

campania de ridicare a câinilor fără stăpân

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bucătărie de Crăciun

Bucătărie de Crăciun – meniuri alternative

ovidiu mihăilescu

Cultură cu Ovidiu Mihăilescu, la Urziceni: ”Folkul este despre oameni. Iar noi, folkiștii, ca și securiștii, am vrut mereu să fim mai aproape de popor…”