in , ,

Nelu Tătaru, veste soc: ”Vor fi salvate mii de vieți cu plasma pacienților din Țăndărei, vindecați de covid-19!”

tigan tandarei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a  facut un anunt pe cat de incurajator pentru unii pe atat de socant pentru altii. Potrivit declaratiei sale, o noua metoda de vindecare a cetatenilor infestati cu coronavirus se va aplica in trei centre medicale din tara. Deja s-a pus la punct semnarea Ordinul de Ministru prin care este stabilit protocolul de recoltare de plasmă autoimună de la pacienţii vindecaţi de COVID-19.

„Astăzi vom da Ordinul cu protocolul de recoltare, nu ştiu şi dacă de administrare că aici sunt discuţii între anestezişti şi infecţionişti, să vedem cât de repede vom avea şi un protocol de administrare”, a precizat ministrul Tataru.

Discutiile in contradictoriu pe tema administrarii au aparut intre diversi specialisti si cetatenii simpli atunci cand s-a precizat sursa de la care se va recolta plasma respectiva.

„Am inteles ca foarte multi infectati cu coronavirus sunt in Tandarei si de la ei se va trage plasma d-aia imuna. Va rog sa ma iertati, n-am nimic cu oamenii de acolo, da´ io n-o sa las pe nimeni sa bage in fiul meu, internat la Matei Bals,  samanta de centaur dupa care sa aud ca se apuca de furat si de alte alea”, a declarat mama unui tanar infestat cu covid-19.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Rugăciunea înduioșătoare a unui creștin rom îndurerat de atâta rasism: ”Ferește-ne, Doamne, pe noi de boală și dă-o la români să moară toți” – VIDEO

Doi medici infestați cu coronavirus s-au trezit, după tratament, cu pielea neagră!