in , ,

Turiști români arestați în Grecia după ce au aprins un grătar în fața Parthenonului din Atena!

turisti grecia

Doi turişti români au fost reţinuţi de autorităţile elene după ce au fost fotografiaţi de îndrumătorii de traseu din Atena distrându-se la un grătar încins, duminică, în fața Parthenonului!

Gestul a stârnit un scandal larg mediatizat de presa greacă, fiind considerat de ministrul Turismului, Haris Theoharis, drept o încălcare a moralei publice. “Parthenonul este unul dintre cele mai importante repere istorice din Grecia și din întrega lume. Din păcate mulţi oameni, și mai ales românii din câte observ, au ambiţii, pasiuni și moduri extrem de ciudate de a se manifesta când vine vorba să își exprime dragostea pentru o astfel de vestigie”, a spus Haris Theoharis, ministrul elen al Turismului .

Ministrul Haris Theoharis a deschis o anchetă cu cei doi turişti români în stare de arest, a sesizat Ambasada României şi i-a cerut procurorului general să preia cazul.

Până la această oră, singura explicație a gestului cuplului de români este legată de semnificația zilei de duminică, făptuitorii explicând autorităților faptul că au dorit să serbeze în mod tradițional Ziua Națională Săptămânală a României, la mii de kilometri de casă…

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
comisarul berbeceanu2

Top 10 legende despre Comisarul Berbeceanu, care au semănat panică printre băieții deștepți din PNL!

kovesi-gadea

Numele lui Mihai Gâdea, vehiculat în dosarul șpăgilor de la PSD Arad!